2021-2022 Güz Dönemi Vize Takvimi Açıklandı

16.11.2021

2021-2022 Sosyoloji Bölümü Güz dönemi vize takvimi açıklanmıştır.
Sınav programına ulaşmak için tıklayınız.
Sınavları çakışan veya sınava yetişme sorunu yaşayacak olan öğrenciler daha sonra yapılacak mazeret sınavlarına katılım sağlayabileceklerdir. Sınav çakışması sebebi ile mazeret sınavına girmek isteyen öğrencilerin öncelikle 16 Kasım-18 Kasım 2021 tarihleri arasında sosyoloji@medeniyet.edu.tr adresine çakışma durumuna dair bilgilendirme maili atmaları beklenmektedir. Aynı zamanda sınav saat çakışması sebebi ile mazeret sınavına girmek istediklerine dair yazdıkları dilekçeyi, dersi veren öğretim üyesine teslim etmeleri gerekmektedir. Bu dilekçede çakışma durumu ayrıntılı biçimde (çakışan sınavların isimleri, dersi veren öğretim üyeleri, sınav gün ve saatleri vs. gibi) ifade edilmelidir. Ayrıca dilekçede hem öğrencinin imzası hem de sınavı çakışan diğer dersi veren öğretim üyesinin imzası bulunmalıdır.
Sınavlarınızda başarılar dileriz