Kitabın Ortası 10: Ereğli: Ağır Sanayiden Önce Bir Sahil Kasabası (Mübeccel Kıray)

11.10.2022

İstanbul Medeniyet Üniversitesi Sosyoloji Bölümünde düzenlenen "Kitabın Ortası" etkinliği onucu serisi ile 11 Ekim Salı günü devam ediyor. Bu programda İstanbul Medeniyet Üniversitesi Sosyoloji Bölüm Başkanı Prof. Dr. Lütfi Sunar'ı ağırlıyoruz. Bu seminerde Lütfi Hocamız, Mübeccel Belik Kıray'ın "Ereğli: Ağır Sanayiden Önce Bir Sahil Kasabası" adlı araştırmasını değerlendirecek. Kıray'ın araştırması, Türkiye'de toplumsal yapı araştırmaları bakımından oldukça önemli bir kavramsal çerçeve ve aynı zamanda ampirik zenginlik sunar. Bu eseri toplumsal yapı araştırmaları alanında uzman bir isim olan Prof. Dr. Lütfi Sunar'dan dinleyeceğiz.

Seminer 11 Ekim Salı günü Güney Kampüs C123 nolu salonda gerçekleşecek.