Bölümümüz Öğrencilerinin Mezuniyet Kutlamaları Başladı

05.07.2021

İstanbul Medeniyet Üniversitesi Sosyoloji Bölümü 2020/2021 öğretim yılı sonunda dört yıllık süreç içinde emek ve özveri ile yetiştirdiği hayat için sosyoloji yapacak öğrencilerini mezun etti. Eylül ayında üniversitede gerçekleşecek Mezuniyet Töreni öncesi 4 Temmuz 2021 tarihinde Adile Sultan Kasrı’nda gerçekleştirilen mezuniyet yemeğine Sosyoloji Bölüm Başkanı Prof. Dr. Mahmut Hakkı Akın, Doç. Dr. Lütfi Sunar, Dr. Öğr. Üyesi Fatih Yaman, Arş. Gör. Dr. Zübeyde Demircioğlu, Arş. Gör. Muhammet Elyasa Koytak, Arş. Gör. Merve Akkuş Güvendi ve mezun olan otuz öğrenci katılım sağlamıştır.

Her bitişin yeni bir başlangıç olduğuna, bu başlangıçta ve sonrasında her zaman öğrencilerinin, meslektaşlarının yanında olduğunu belirten Medeniyet Sosyolojinin kıymetli hocaları tarafından her öğrenciye ismine özel şekilde yapıtları ile toplumu resmeden Haldun Taner’in On İkiye Bir Var adlı öykü kitabı hediye edilmiştir. Günün anısına çekilen fotoğrafların ardından akşam yemeği eşliğinde bölüm hocalarımız tarafından entelektüel bir beceri, tarihsel bir kavrayış ve parçadaki bütünü bütündeki parçayı görme anlama ve aktarma becerisi olan ve hayatın her alanına sirayet eden sosyoloji üzerine konuşmalar gerçekleştirilmiştir.