Bölümümüzde İlk Doktora Tez Savunması Gerçekleştirildi

23.06.2022

Sosyoloji doktora programımız ilk mezununu verdi. Ar. Gör. Elyesa Koytak, 15 Haziran 2022 günü girdiği tez savunmasında oybirliğiyle başarılı bulunarak doktor unvanı almaya hak kazandı.

Koytak “Mesleğin Dönüşümü: Hekimler ve Avukatlar” başlıklı tezini Prof. Dr. Lütfi Sunar’ın danışmanlığında yazdı. Tez jürisinde bölümümüzden Prof. Dr. Mahmut Hakkı Akın ve Doç. Dr. Uğur Zeynep Güven’in yanı sıra Galatasaray Üniversitesi’nden Prof. Dr. Ali Ergur ve İstanbul Üniversitesi’nden Prof. Dr. Yunus Kaya bulundu. Koytak’ın tez savunması akademisyenlerin ve lisansüstü öğrencilerin dinleyici olarak katılımıyla üniversitemizin Merkez Kütüphane’sinin toplantı salonunda gerçekleşti.

Dr. Elyesa Koytak’ı tebrik eder, hem tezinin hem bundan sonra yapacağı çalışmaların bölümümüze, sosyolojiye ve Türkiye’ye hayırlı olmasını dileriz.